Ένταση στην επ. Παιδείας: «Χρησιμοποιείται η Επιτροπή για εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων» λέει ο πρόεδρος της επ. εκπαιδευτικής υπηρεσίας

ΑΝΤΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button
Header Image
Από την στιγμή που έχουν λάβει σχετικές καταγγελίες από δάσκαλους μέλη της ΠΟΕΔ, δεν μπορούν να τα αγνοήσουν, απάντησε η πρόεδρος της ΠΟΕΔ.
facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.